woensdag 28 december 2011

late wensen








Late wensen, maar toch nog niet helemaal te laat. Dank u wel lieve zus voor het ontwerp.

woensdag 21 december 2011

Kerstoutfit Hebe

Ik heb er heel lang over gedaan om het af te krijgen. Ik was er in augustus aan begonnen, maar daarna is het blijven liggen tot december. Maar het is toch nog gelukt. Hebe haar kleedje is klaar!



De restjes verwerkte ik eerder tot pennenzak.

zondag 18 december 2011

kerstster + give away gewonnen

Deze week maakte ik met de kinderen kerststerren. Ik sneed de sterren uit karton en zij draaiden er repen alluminiumfolie rond. Hieronder het resultaat.
Ik won ook 1 van de boekjes van Besjes. Heel mooi en handig. Dank u!


woensdag 14 december 2011

kerstsfeer in huis

Ik hou van Kerst. De sfeer, de lichtjes, de gezelligheid die ermee samen gaan geven mij steeds weer een warm gevoel. Dus steek ik ook elk jaar veel tijd in het versieren van het huis. De kerstboom en een groot stuk dat hangt in de living zijn de basiselementen.
Het zetten en maken hiervan is elk jaar een hele onderneming. Met een stelling takelt manlief het geheel omhoog en ik versier verschillende uren. Roos wou meedoen en hing vol met glitters.



Spijtig genoeg slaag ik er niet in om mooie foto's te maken.

maandag 12 december 2011

Dank u wel lieve oma

Ook ik heb een oma die goed kan breien en zij breide een pulleke voor Kobe. Zowel Kobe als ik waren daar super blij mee. Dank u wel lieve oma.



PS: Het sterretjeshemd maakte ik voor de trouw van mijn schoonzus.

donderdag 8 december 2011

Kerstengel

Woensdag knutselden we een kerstengel. Kobe knipte de vormen mooi uit. Voor Hebe is gericht knippen nog wat moeilijk en dus knipte zij gewoon snippers die ze op karton plakte. Soms plakten ze het papier aan de verkeerde kant waardoor ze 2 linker of 2 rechtervleugels hebben. Maar dit vind ik juist charmant. Je ziet de kinderhand duidelijk in het resultaat. 4 Splitpennen, watten op de vleugels, glitterversiering, ogen, neus en mond later was de engel klaar.



maandag 5 december 2011

Kinderkamer Hebe

Aangezien Kobe een leuke kinderkamer had, vond ik dat Hebe haar kamer zeker niet minder mocht zijn. We maakten er een echte prinsessenkamer van. 1 muur behangden we met PIP-studio behang en de andere 3 muren verfden we roze. We kochten meubels in de kringloopwinkel en deze kregen een nieuw verflaagje en werden ook beplakt met het behang van haar kamer. Ik had mij dus nog meer werk op de nek gehaald dan bij Kobe, maar ik ben wel tevreden met het resultaat, ook al is haar kamer nu heel roze.


donderdag 1 december 2011

Aftellen tot Kerstmis

In Düsseldorf kochten we smarties in een leuk jasje. Zo kunnen Kobe en Hebe mee aftellen tot Kerstmis.
Ze waren dolenthousiast omdat ze nu elke avond een "snoepje" krijgen.